Wie zijn wij?

4D Precisienatuurbeheer is een initiatief van Orphiction BV, in samenwerking met Weidehof Krimpenerwaard, NVWK (Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard) en ANV Lopikerwaard.

Missie & visie

Met de Krimpenerwaard als ‘fieldlab’ brengen we technologische kennis en praktijkervaringen bij elkaar. Zo komen we tot innovatieve en creatieve oplossingen voor (agrarisch) natuurbeheer in heel Nederland. Voor én door de mensen die er dagelijks mee werken – van boeren tot natuurbeschermers. Zodat zij kunnen focussen op de natuur van de toekomst.

Direct en persoonlijk

Als intrinsiek gedreven professionals gaan we voor een directe en persoonlijke aanpak. Geen sales, account of budget managers, maar gewoon duidelijke afspraken waar ú iets aan heeft.

We bieden 24/7 ondersteuning, waarbij u in direct contact staat met de mensen die de oplossing creëren. U hoeft dus ook geen weken te wachten op een aanpassing of verbetering.

Expertise

Ons kernteam bestaat uit een unieke samenstelling van expertises:

  • (Agrarische) collectieven met een duidelijke visie en gedrevenheid.
  • Natuurliefhebbers die voor dag en dauw opstaan om in het veld bezig te zijn, met de juiste kennis van techniek om een stap verder te gaan waar anderen stoppen.
  • Technici met diepgaande kennis van en ervaring in: (agrarische) natuurbescherming; (drone)hardware en camera’s; software-ontwikkeling; kunstmatige intelligentie (AI).

Voor grote projecten beschikken we over een betrouwbaar netwerk van flexibele specialisten.

Meedoen?

Om 4D Precisienatuurbeheer verder te ontwikkelen werken we – zoals hierboven beschreven – nauw samen met gebruikers uit de dagelijkse praktijk. Wilt u ook mee-experimenteren, nieuwe (technische) mogelijkheden onderzoeken en helpen om de toekomst van natuurbeheer verder vorm te geven? Nieuwe partners zijn van harte welkom!